APK keuring in Haarlem

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen: verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Rustman bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Haarlem. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Vakgarage Rustman is RDW erkend en BOVAG-lid. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uw auto te keuren. 

APK bij Vakgarage Rustman

Bij Vakgarage Rustman is uw APK gratis* in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Rustman uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. 

Er zijn weinig garages in Haarlem die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Haarlem en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

* Dit is exclusief RDW afmeldkosten.

APK bij Vakgarage Rustman in Haarlem

Bent u woonachtig in Haarlem en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Rustman bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Wij staan garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Eysinkweg 69 in Haarlem. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Haarlem maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaand aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 023-5244040 of mail naar info@vakgaragerustman.nl

APK keuring in Haarlem, in de provincie Noord-Holland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Rustman
Eysinkweg 69
2014 SB Haarlem

tel.: 023-5244040
mail: info@vakgaragerustman.nl